top of page
P1330670pixelate.jpg

Referenciák

Referenciák ügyfeleinktől

Nagyra értékeljük a bizalmát, és köszönöm, hogy küldött

tapasztalat mikropigmentációval tőlünk.

 Boris és Marek

SCALP TATTOO STUDIO

Marko, 32 éves, Szlovákia

Összehasonlítottam számos hasonló szolgáltatást Szlovákiában, és a SCALP TATTOO STUDIO az egyetlen stúdiô volt, hol az oldalon képek a saját ügyfelekről voltak. Az is érdekelt hogy Boris és Marek a színészen Ján Slezák-on is mikropigmentálást végeztek.

Az első benyomás nagyon pozitív volt. Mindenre kaptam választ, ami érdekelt. A legbiztosabb voltam, amikor rájöttem, hogy Borisznak és Mareknek is mikropigmentációja van, és láttam, hogy a mikropigmentáció hogyan néz ki élőben. Az eljárás nem volt fájdalmas, és az első eredmények már az első ülés után láthatók voltak.

Az első ülés után azonnal láttam egy lépést a jobb felé, de az eredményt nem tudtam teljes mértékben megvalósítani addig, amíg régebbi fényképeket néztem, és minden bizonnyal soha nem térnem vissza az eredeti „frizurához”.

Természetesen mindenkinek, akinek problémája van a hajhullással, azt javaslom, hogy jöjjön élőben.

Viktor, 24 éves, Szlovákia

A SCALP TATTOO STUDIO-ról közvetlenül megtanultam egy barátomtól, aki mikropigmentáción ment keresztül, és nagyon meglepett és érdekelt a tetoválás jellege.

Az első benyomások a konzultáció után nagyszerűek voltak. A srácok nagyon barátságosak és nagyon kedvesek, akikkel 4 órás tetoválás közben sokat beszélhettek. A konzultáció során elmagyarázzák a tetoválás előnyeit és korlátozásait, valamint gondozását.

Az első ülés után nem kell azt várnia, hogy készen áll a fejével, és ott végződik. Természetesen először kap egy sarkot, amikor a tükörbe nézi, és hirtelen végül a fején, mintha haja lenne.

Véleményem szerint az eredmény tökéletes. A legjobb dolog, amit elérhet, ha nem akar transzplantációt több ezer euróért (természetesen a mikropigmentáció kizárólag azok számára készült, akik hajlandóak borotválni a fejüket). Óvatosan kövesse az utasításokat és gondoskodjon a tetoválásról az eljárás után, és a fellépő hatás pontosan olyan lesz, amilyennek lennie kell.

Határozottan ajánlom.

Tomáš, 49 éves, Szlovákia

Számos tapasztalattal és több beszédtel folytatott konzultációt követően eljöttem a SCALP TATTOO STUDIO-hoz, és tudtam, hogy a megfelelő helyen vagyok.

A SCALP TATTOO STUDIO fiúk mindent elmagyaráztak nekem, vigyáztak rám és megértették az ötletem. Nagy profesionalitást éreztem.

Az eredmény megfelel az elvárásaimnak. Ismert emberek azt kérdezik tőlem, miért nem fogok hosszabb fodrászatot készíteni, ha annyira vastag a hajam :)

Az eljárás teljesen hűvös, semmi igényes, semmi, ami ellenáll.

Egyszóval elégedettség.

Nem kell aggódnia. A SCALP TATTOO STUDIO szakemberek, az eredmény nagyon természetes.

Robert, 34 éves, Szlovákia

A hajtetoválás a SCALP TATTOO STUDIO-ban a legjobb döntéseim közé tartozik. Régóta bosszantott, hogy szinte hajatlan voltam, és egy ideje kerestem a lehetőségeket, hogy meg tudjak csinálni valamit.

Szerencsére találtam ezeket a srácokat, és most a második ülés után vagyok, és teljesen elégedett vagyok az eredménnyel (körülbelül egy újabb ülésem van), ám hihetetlen változást tapasztalok meg, ami a fejemben volt.

Köszönöm, és sokkal elégedettebb ügyfeleket kívánok neked.

Tibor, 46 éves, Magyarországh

Miért választottam a SCALP TATTOO STUDIO-t: Láttam az instagram-on a stúdiót, és nagyon szerettem a munkájukat. Első benyomás / konzultáció / várakozás: Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, szép helyen, tiszta és igényes környezetben. Első / második ülés: Ugyanaz, mint az előző válasz, és tolmács segítségével megoldották a nyelvi problémát. Az eredmény: Igazán természetes hatás és kényelmes, úgy érzem hogy a sajátom. Ajánlást: Abszolút ajánlott

Miňo, 46 éves, Szlovákia

A SCALP TATOO STUDIO-t választottam, mert egy megbízható weboldalhoz fordultam

Első ülés - kiváló konzultáció, magyarázat és szakmai indoklás és ellen.

Az első munkamenet után a teljes elégedettség, és ami a legfontosabb, a szakterület.

A végső szakasz - megszerzése miért akartam, a férfiak bizalma.

100% -os ajánlás, 0% elégedetlenség.

Ján, 40 éves, Szlovákia

Nagyon hálás vagyok Borisnak és Marknak, hogy kapcsolatba léptek velem, hogy szeretnék egy 3D-s haj tetoválást. Nem gondolnám magamra, és most azt hiszem, hiba lenne. Azt hittem, hogy megbékéltem az állapotommal, de unatkoztam a fejemben. Nem csak meg voltam győződve arról, hogy tényleg úgy néz ki, mint a barátom azt mondta: "borotvált fej hajjal", hanem a mesterek nagyon nyugodt, barátságos és tisztességes megközelítése is. mindent elmagyaráztak, és amikor elmentem az első találkozó után, biztos voltam benne, hogy megyek be. Minden kellemes környezetben, zenével vagy beszélgetéssel, nyugodt, pihentető légkörben történt nekem - kétszer aludtam egy tetoválásban. az első ülés után (inkább hazudik), izgatott voltam és a végeredmény ... - az az érzés, hogy egy borotvált fejed van a hajával, annyira igazi számomra, hogy tényleg úgy érzem, hogy a haj a fejemben van. hogy találtál engem, talán egy kis dolgot, egy pillantást, valakinek haszontalanságát, de a személyes érzés fontos, és mindig megoldja a leginkább magának, sokkal többet, mint a környezetét. Élénk elem, reagálnak egy gyerekes lelkesedésre, nagyszerű ... P.S. Érdemes volt még 5 napot eltölteni egy tetoválás után, sporttevékenységek és tréningek nélkül, ami túlteljesítő.

Dodo, 41 éves, Szlovákia

Szeretnék köszönetet mondani a SCALP TATTOO STUDIO-nak a nagyszerű kommunikációért, a hajlandóságért, a szakmaiságért és a tanácsadásért. Nagyon elégedett vagyok, és ami a legfontosabb, hogy a környezetem pozitívan fogadta a változásomat. Mindenkinek ajánlom, aki változtatni akar.

Fernando, 38 éves, Spanyolország

A stúdiót választottuk, mert a feleségemnek Boris esküvői sminkje volt, így már tudtuk, hogy egy professzionális stúdióba megyek. Tudtam, hogy a legjobb munkát végzi.

Az első benyomás nagyszerű volt, a helytakarékos, megkapta az összes részletes és szükséges információt a konzultációról és az eljárással kapcsolatos minden információról. Az első találkozó nagyszerű volt. Volt egy kis idő, hogy kiválassza a lehető legjobb hajvonalat, majd az eljárás egyszerű volt. Néhány óra elteltével az első eredmény már óriási javulás volt, a pontok kissé láthatóak voltak, és természetesen volt egy kis bőrpír. de néhány nap múlva eltűnt. Az eljárás csak egy kicsit fájdalmas volt számomra. A folyamat legnehezebb része az volt, hogy elkerüljük a fej megérintését a 6. napig, míg a fej gyógyul.

A második találkozó nagyon egyszerű volt, abszolút fájdalommentes volt, és az eredmény azonnal nagy volt, a "fő" pontok közötti minden hiányosság kicsi volt, sőt, még csak kevés vörösséggel is nagyon természetesnek tűnt. Ez azt jelenti, hogy a gyógyulás és a vörös eltűnése után tökéletesnek tűnik. Nem lehet jobban megelégedni az eredménnyel, csak két héttel az első munkamenet után, és természetesnek tűnik. Amint a pigment a végső állapotába kerül, a közelben senki sem tudja megítélni, hogy valóban gyökerei vagy mikropigmentációja.

Azt hiszem, nem tudtam jobban választani a szakmai ellátás és a részletekre való figyelem tekintetében.

John, 29 éves, Egyesült Királyság

Számos okból döntöttem a SCALP TATTOO STUDIO-ról. Eredetileg soha nem gondoltam, hogy az Egyesült Királyságon kívül találok céget, ahonnan származtam. De rájöttem, hogy utazhatok, megismerhetek egy új helyet, és sokkal jobb áron is megvalósíthatom az SMP-ről szóló álmát, néhány hónap várakozása nélkül. Rendkívül elégedett vagyok, és még mindig van egy ülésem számomra. Csak a szolgáltatások minőségét, az árat és a művészek megközelítését tudom ajánlani.

Salomon, 31 éves, Portugália

Tökéletes természetes megjelenés, pontosan azt keresem, és nagyon jó ár-érték arány. Határozottan visszajövök, amikor a szín elhalványul évek után.

František, 40 éves, Szlovákia

A SCALP TATOO STUDIO-t választottam, mert bízom Borisban és Marekben, és a velük való személyes konzultáció meggyőzött engem arról, hogy befejezem a mikropigmentációt.

Természetesen kevésbé aggódtam, de miután megbeszéltük a srácokat, félelem és félelem volt.

Részt vettem az első ülésen és körülbelül 2 hét múlva.

A várakozások elsősorban a második ülés után következtek be, ahol a haj színét és pontos kontúrjait finomhangolták.

Ennek eredményeként teljesen elégedett vagyok, és biztosan ajánlom a SCALP TATOO STUDIO-t bárkinek, akinek hasonló problémája van a hajukkal.

A srácok szakemberek, rangsorolják, és nem utolsó sorban nagyon szépek

bottom of page