top of page

Bevezetés

Üdvözöljük a SCALP TATTOO STUDIO oldalán.

 

Mi kis csapatunk, elhozza a férfiaknak, és nem csak nekik, a segítséget. 

A fejbőr mikropigmentációja (vagy SMP - fejbõr mikropigmentáció, Hair tattoo, Scalp tattoo), egy egyszerű, de hosszútávú megoldás, arra hogyan keltheti a fejboruk látványosan sűrűbb haj benyomását vagy a leborotvált fejbőr hatását.

Szerintünk egy kiváló megoldásról van szó, mivel természetes es a többi lehetőséggel szemben olcsóbb megoldás is.

Pár év múlva a mikropigmentácio fakul és ön maga eldöntheti hogy megújítja, vagy ismét visszanyeri régi külsejét, mint a beavatkozás előtt. Hiszünk viszont abban, hogy az új külsőt megkedveli, és a megújításért majd újra felkeres minket.

 Organikus pigmenteket használunk, amely fokozatosan szívódik fel, nem tartalmaz nehéz fémeket es a klasszikus tetováló festékkel szemben, sosem fogja a színét változtatni például kékesre.

Olvasson tovább, hogy többet megtudjon!

 

Várjuk a találkozást

BORIS & MAREK

_DSC3334male.jpg
BORIS BORDÁCS

CEO & Founder, Scalp Tattoo Artist

Sosem gondoltam régebben, hogy pont én, akinek mindig is dús haja volt és a kezemmel beletúrhattam bármikor a hajamba, elveszíthetem azt. 

Bár nem teljesen, de a hajam kipotyogott elől, es eltűnt a homlokom és annak íve. Nem voltam elégedett a külsömmel, állandóan sapkát hordtam. Nem tudtam egyesülni  az új, idősebb, haj nélküli énemmel.

 

 A mikropigmentációnak köszönhetően újra dús haj érzését éreztem.

Azóta semmi mást nem kell csinálnom, csak pár naponta leborotválom a fejbőrömet. Jól érzem magam a bőrömben, fiatalnak es főleg elégedettnek érzem magam.

_DSC3274male.jpg
Mgr. MAREK LOVAS

S&M MANAGER, Scalp Tattoo Artist 

A marketingben töltött évek megmutatták nekem, hogy ha olyan termékkel vagy szolgáltatással dolgozunk, amiben mi is hiszünk, akkor minden lehetséges.

A mikropigmentáciorol már évek óta tudok. Ha tehetném biztosan a sűrű hajat választanám, de ha nem lehetne ezt megvalósítani, biztosan ezt a megoldást választanám, amiben hiszek.

Természetesség  scalp tattoo- mikropigmentácio csodálatos. Pontosan ez az amit egy férfi ettől a beavatkozástól vár. 

Tetoválásról beszélünk, amely során speciális tűkkel, speciális pigmenteket viszünk a bőr legfelső rétegébe, ezért nem kell félni a mű hatású kinézettől.

Vigyázat a különböző más technikákra, amelyek pont ellenkező végeredményűek lehetnek, mint várnánk.

bottom of page