top of page
Search
  • Writer's pictureBoris & Marek

Následná starostlivosť - aké krémy používať

Je veľmi dôležité ako sa budete o pokožku svojej hlavy po mikropigmentácii starať. Aj na tom záleží ako bude pôsobiť aj po rokoch výsledok.


Pokožka každého jedného človeka je iná. A je jedho či je to na hlave alebo všeobecne. Preto aj starostlivosť je individuálna.


Všeobecne odporúčame v SCALP TATTOO STUDIO používat po mikropigmentácii hydratačné krémy. Sedení je viac a týmpádom nikoľko desiatok tisíc vpichov pokožky vyčerpá a môže ju aj presušiť.


Cez deň odporúčame pri suchej pleti používať hydratačný krém s väčším ochranným faktorom (SPF), kľudne aj 50.

Na noc ochranný faktor vynechajte, nechajte pokožku hlavy odýchnuť od zbytočnej chémie, ktorými SPF sú. Použite klasický hydratačný krém.


Na obrázku vidíte krém od spolocnosti BALDFORCE , ktorý patrí medzi moje naobľúbenejšie. Má ľahkú textúru, rýchlo sa vstrebáva a je teda vhodný aj pre zmiešanú pleť. Veľmi príjemná je jeho vôňa. Ukľudňuje podráždenú pokožku, Okrem toho má ochranný faktor SPF 15, takže je na bežné používanie, chráni pred poškodeniami slnkom. .Obsahuje vitamín B3 a pro-vitamín B5, ktoré zabezpečujú pevnosť a elasticitu pokožky. Má až 50ml obsah, takže vydrží veľmi dlho. Osobne ho používam nielen na hlavu a pigmentované miesto ale aj na pleť. Jeho ďalšie zloženie nájdete tu



Na dovolenku, či každodenné priame slnko, prácu na slnku, odporúčame opaľovacie krémy.


Pri suchšej pleti hydratačné, pri mastnejšej skôr fluidá, prípadne jemné krémy so zmatäujúcim efektom.


napr.:




Tešíme sa na stretnutie s Vami :)

Boris a Marek - SCALP TATTOO STUDIO

600 views

Recent Posts

See All
bottom of page